Pasta kanapkowa z twarogu i pasty orzechowej

Szpileczki i babeczki

Pasta kanapkowa z twarogu i pasty orzechowej
150 g sera twarogowego,
2 łyżeczki ksylitolu lub cukru,
1 czubata łyżka jogurtu greckiego.
Twaróg rozgniatamy widelcem. Dodajemy pastę orzechową, dosładzamy ksylitolem lub cukrem według uznania. Następnie dodajemy jogurt grecki. Dokładnie mieszamy składniki aż się połączą.

Podajemy z ulubionym pieczywem lub sucharkami.

Pasta idealnie sprawdzi się na śniadanie lub kolację.

Przechowujemy w lodówce.


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies