Faszerowane jajka ze szpinakiem i selerem naciowym

Szpileczki i babeczki
Faszerowane jajka ze szpinakiem i selerem naciowym
6 jajek,
duża garść świeżego szpinaku,
1 łodyga selera naciowego,
3 łyżki majonezu,
sól i pieprz do smaku.

Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Studzimy. Jajka obieramy, kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.

Szpinak szatkujemy. Seler naciowy kroimy w kosteczkę. 


Do żółtek dodajemy szpinak i seler naciowy oraz majonez i przyprawy. Mieszamy dokładnie do połączenia się składników.


Łyżką wykładamy na białka. 


Smacznego;)

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

3 komentarze

Unknown 3 marca 2017 - 14:02

Fajny pomysł na farsz. Akurat rozpoczął się czas, kiedy przepisów na takie jaja najwięcej, na pewno wiele osób skorzysta 🙂

Odpowiedz
Szpileczkiibabeczki.blogspot.com 3 marca 2017 - 14:57

Mam nadzieję 😉 pozdrawiam

Odpowiedz
F1 shakes 16 stycznia 2025 - 03:40

729677 474089This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool! 953688

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies