Faszerowane jajka ze szpinakiem i selerem naciowym

Szpileczki i babeczki
Faszerowane jajka ze szpinakiem i selerem naciowym
6 jajek,
duża garść świeżego szpinaku,
1 łodyga selera naciowego,
3 łyżki majonezu,
sól i pieprz do smaku.

Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Studzimy. Jajka obieramy, kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.

Szpinak szatkujemy. Seler naciowy kroimy w kosteczkę. 


Do żółtek dodajemy szpinak i seler naciowy oraz majonez i przyprawy. Mieszamy dokładnie do połączenia się składników.


Łyżką wykładamy na białka. 


Smacznego;)

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

5 komentarzy

Unknown 3 marca 2017 - 14:02

Fajny pomysł na farsz. Akurat rozpoczął się czas, kiedy przepisów na takie jaja najwięcej, na pewno wiele osób skorzysta 🙂

Odpowiedz
Szpileczkiibabeczki.blogspot.com 3 marca 2017 - 14:57

Mam nadzieję 😉 pozdrawiam

Odpowiedz
onlyfans ilan 17 marca 2023 - 21:32

Thanks for shares.

Odpowiedz
türk onlyfans kullanıcıları 19 marca 2023 - 09:26

Thanks for shares.

Odpowiedz
Buy DMT vape Australia 24 marca 2023 - 18:09

465327 625182I should admit that this is one great insight. It surely gives a company the opportunity to get in on the ground floor and truly take part in creating something particular and tailored to their needs. 953163

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies