Brzoskwiniowe deserki

Szpileczki i babeczki
Brzoskwiniowe deserki
Puszka brzoskwiń (wraz z syropem),
2 galaretki brzoskwiniowe,
500 ml śmietany 30 %
2 łyżki cukru pudru,
duża paczka herbatników,
1 czekolada mleczna,

Galaretki rozpuszczamy w 1,5 szklanki gorącej wody. Lekko studzimy. Brzoskwinie wraz z syropem przekładamy do miski, dodajemy galaretkę i miksujemy na gładko. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin aby masa stężała ( konsystencja gęstej śmietany). 

Śmietanę ubijamy na sztywno dodajemy cukier puder. Herbatniki kruszymy, czekoladę trzemy na tarce o dużych oczkach i mieszamy z herbatnikami. 


Przygotowujemy 7 szklanek ( 300 ml). Na spód dodajemy trochę pokruszonych herbatników. Na to 2 duże łyżki musu, 2 łyżki pokruszonych herbatników, 2 duże łyżki śmietany, herbatniki mus, śmietana i posypujemy herbatnikami. Chłodzimy w lodówce. 


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

2 komentarze

lazywin888 12 listopada 2024 - 17:25

689625 835767My wife style of bogus body art were being quite unsafe. Mother worked with gun first, following which they your lover snuck free upon an tattoo ink ink. I was positive the fact just about every need to not be epidermal, due to the tattoo ink could be attracted from the entire body. make an own temporary tattoo 366148

Odpowiedz
ทางเข้าpg 22 listopada 2024 - 14:54

779378 780571This kind of publish appears to get yourself a lot of visitors. How will you acquire traffic to that? It provides a great special twist upon issues. I guess having something traditional or possibly substantial to give information on could be the central aspect. 455355

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies