- 1 makrela,
- 250 g sera twarogowego,
- sól i pieprz do smaku,
- 1 cebula,
- słodka papryka,
- lubczyk suszony,
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałeczki. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rybę i mieszamy.
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do pasty. Dodajemy przyprawy i zioła. Mieszamy. Najlepiej wstawić na godzinkę do lodówki ( nie koniecznie).
Podajemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego 😉
4 komentarze
Bardzo lubię takie pasty 🙂 pycha 🙂
Polecam jest super 😉
nie uwierzysz ale tez dzisiaj miałam taka na śniadanie…. robię ją nieco inaczej niż Ty ale Twoja wygląda nawet lepiej niż moja więc na pewno by mi smakowała 🙂 pozdrawiam
polecam wypróbować 😉