Pasta z makreli i twarogu

Szpileczki i babeczki
Pasta z makreli i twarogu

 

  • 1 makrela,
  • 250 g sera twarogowego,
  • sól i pieprz do smaku,
  • 1 cebula,
  • słodka papryka,
  • lubczyk suszony,



Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałeczki. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rybę i mieszamy. 

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do pasty. Dodajemy przyprawy i zioła. Mieszamy. Najlepiej wstawić na godzinkę do lodówki ( nie koniecznie). 


Podajemy z ulubionym pieczywem.

 Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

4 komentarze

Konczi i Szpileczka 28 października 2016 - 10:18

Bardzo lubię takie pasty 🙂 pycha 🙂

Odpowiedz
Szpileczkiibabeczki.blogspot.com 28 października 2016 - 11:43

Polecam jest super 😉

Odpowiedz
piegusek1976 28 października 2016 - 10:28

nie uwierzysz ale tez dzisiaj miałam taka na śniadanie…. robię ją nieco inaczej niż Ty ale Twoja wygląda nawet lepiej niż moja więc na pewno by mi smakowała 🙂 pozdrawiam

Odpowiedz
Szpileczkiibabeczki.blogspot.com 28 października 2016 - 11:44

polecam wypróbować 😉

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies