Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

Szpileczki i babeczki

 

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

1 wędzona makrela,

3 jajka,

kawałek pora około 10 cm,

sól i pieprz do smaku,

1 łyżeczka płaska pieprzu ziołowego,

3 łyżki majonezu.

Z makreli pozbywamy się skóry i ości.

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę.

Por kroimy w drobną kosteczkę.

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem.

Doprawiamy do smaku.

Przechowujemy w lodówce.

Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

2 komentarze

Gronercik 11 października 2020 - 22:31

Makrela i jajko naprawdę świetnie razem współgrają! 🙂

Odpowiedz
Słodko Słodka 14 października 2020 - 10:27

Lubimy takie pasty, i świetna metoda, żeby przemycić pora małym niejadkom 😉

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies