Makaron z pomidorkami, szparagami i kiełbaskami

Szpileczki i babeczki

Makaron z pomidorkami, szparagami i kiełbaskami
 
300 g makaronu kokardki
5 kiełbasek śniadaniowych
5 szparagów
8 pomidorków koktajlowych
sól i pieprz do smaku
olej do smażenia
Makaron gotujemy al dente.
Na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy. 

Szparagi i kiełbaski kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, chwilę smażymy. 
Następnie dodajemy pomidorki przekrojone na pół i makaron.

Chwilkę smażymy, doprawiamy solą i pieprzem. 
Mieszamy dokładnie i smażymy 2-3 minuty. 

Makaron Podajemy jako danie obiadowe. 

Smacznego 🙂 

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies