Herbaciany omlet z bananami
2 jajka,
3 czubate łyżki mąki,
szczypta soli,
olej do smażenia,
2 banany.
Jajka roztrzepujemy, dodajemy pozostałe składniki. Mieszamy dokładnie, do uzyskania jednolitej i gładkiej konsystencji.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Wlewamy masę na patelnię i smażymy na złoty kolor na srednim ogniu z obu stron.
Banany obieramy i kroimy w plasterki.
Układamy na połowę omletu i składamy na pół.
Smacznego 😉
Wlewamy masę na patelnię i smażymy na złoty kolor na srednim ogniu z obu stron.
Banany obieramy i kroimy w plasterki.
Układamy na połowę omletu i składamy na pół.
Smacznego 😉
1 komentarz
885470 377363An extremely intriguing read, I may possibly possibly not agree completely, but you do make some very valid points. 44602