Herbaciany omlet z bananami

Szpileczki i babeczki

Herbaciany omlet z bananami
2 jajka,
3 czubate łyżki mąki,
szczypta soli,
olej do smażenia,
2 banany.

Jajka roztrzepujemy, dodajemy pozostałe składniki. Mieszamy dokładnie, do uzyskania jednolitej i gładkiej konsystencji.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.

Wlewamy masę na patelnię i smażymy na złoty kolor na srednim ogniu z obu stron.

Banany obieramy i kroimy w plasterki.

Układamy na połowę omletu i składamy na pół.

Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies