- 250 g makaronu świderki,
- puszka kukurydzy,
- puszka czerwonej fasoli,
- puszka marchewki z groszkiem,
- 100 g kiełbaski dowolnej,
- 3 ogórki konserwowe,
- 4 łyżki ketchupu,
- 1 łyżeczka słodkiej papryki,
- 1 łyżeczka ostrej papryki,
- sól i pieprz do smaku,
Makaron gotujemy al dente. Studzimy.
Do makaronu dodajemy czerwoną fasolę, kukurydzę i groszek z marchewką. Kiełbaskę i ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę i dodajemy do makaronu. Mieszamy.
Przyprawiamy i dodajemy ketchup dokładnie mieszamy. Podajemy z majonezem. Majonez dodajemy przed samym podaniem. Smacznego 😉
Do makaronu dodajemy czerwoną fasolę, kukurydzę i groszek z marchewką. Kiełbaskę i ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę i dodajemy do makaronu. Mieszamy.
Przyprawiamy i dodajemy ketchup dokładnie mieszamy. Podajemy z majonezem. Majonez dodajemy przed samym podaniem. Smacznego 😉