
Uszka z szynką – do barszczu
Ciasto
300 g mąki,
200 ml wody,
1 łyżeczka soli,
Farsz
300 g wędzonej szynki,
Do miski przesiewamy mąkę, dodajemy sól i podlewamy ciepłą wodą. Zgniatamy ciasto. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę.
Ciasto wałkujemy bardzo cieniutko. Wykrawamy radełkiem kwadraty ( 3 cm x 3 cm). Wykładamy troszkę szynki i zlepiamy, końce zlepiamy do siebie.
Gotujemy w osolonej wodzie ok 10 minut, do wypłynięcia.
Smacznego 😉
2 komentarze
356275 608068More than and over once again I like to take into consideration this problems. As a matter of fact it wasnt even a month ago that I thought about this quite thing. To be honest, what will be the answer though? 463470
165409 658134Get started with wales ahead nearly every planking. Ones wales truly are a compilation of huge planks 1 certain depth advisors definitely is the identical to the entire hull planking however with even larger density to successfully thrust outward beyond the planking. planking 975202