#durszlakXvegetanatur #vegetanatur #inspirowanenatura
Szparagi w boczku
pęczek szparagów,
plasterki wędzonego boczku,
Vegeta Natur do grilla.

Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych części.

Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.

Na blaszkę wykładamy papier do pieczenia.


Układamy szparagi.



Posypujemy przyprawą do dań z grilla.


Pieczemy w piekarniku z funkcją grilla 10-15 minut aż się boczek ładnie zarumieni.



Podajemy z ulubionymi sosami.



Smacznego 😉



Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

1 komentarz

ระบบขายของออนไลน์ 30 maja 2025 - 02:15

757085 901078Watch the strategies presented continue reading to discover and just listen how to carry out this incredible like you organize your company at the moment. educational 807208

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies