#durszlakXvegetanatur #vegetanatur #inspirowanenatura
Szparagi w boczku
pęczek szparagów,
plasterki wędzonego boczku,
Vegeta Natur do grilla.

Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych części.

Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.

Na blaszkę wykładamy papier do pieczenia.


Układamy szparagi.



Posypujemy przyprawą do dań z grilla.


Pieczemy w piekarniku z funkcją grilla 10-15 minut aż się boczek ładnie zarumieni.



Podajemy z ulubionymi sosami.



Smacznego 😉



Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies