Śledzie cytrynowo-koperkowe

Szpileczki i babeczki

Śledzie cytrynowo-koperkowe

 

  • 1 kg marynowanych śledzi,
  • sok z jednej cytryny,
  • paczka suszonego koperku,
  • 1 cebula,
  • olej,

Ze śledzi pozbywamy się skóry. Kroimy w małe kawałeczki. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. 

Do słoiczka wykładamy trochę śledzi skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy koperkiem. Robimy tak na przemian do zakończenia składników. 


Na koniec wlewamy olej, Najlepiej zostawić na noc w lodówce. 


Smacznego

😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies