Kompot z rabarbaru z cukrem kokosowym

Szpileczki i babeczki

Kompot z rabarbaru z cukrem kokosowym
1 kg rabarbaru,
2 litry wody,
Rabarbar obieramy i kroimy w 1 cm kawałki.
Wrzucamy do garnka.Wsypujemy cukier kokosowy, mieszamy. Odstawiamy na 1 godzinę aż puści soki.Następnie wlewamy wodę i gotujemy około 15-20 minut do miękkości rabarbaru.
Podajemy według uznania ciepły lub schłodzony.
Do kompotu w trakcie gotowania możemy dorzucić cynamon lub wanilię.

Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies