Przepyszna faszerowana cukinia szarpaną karkówką. Ekspresowe danie dla zabieganych. Polecam przygotowanie takiego super dania.
SKŁADNIKI:
- 2 małe cukinie,
- 250 g szarpanej karkówki,
- ser mozzarella.
WYKONANIE:
Przepis jest banalnie prosty.
Cukinię kroimy na pół wzdłuż, pozbywamy się łyżeczką gniazd nasiennych.
Następnie wykładamy szarpaną karkówkę.
Na wierzch układamy plasterki mozzarelli.
Całość układamy na blaszkę, i pieczemy 25-30 minut w 190 stopniach.
Podajemy z ulubionymi sosami np pomidorowym.
Do przygotowania tego dania użyłam produktów dostępnych w sklepie SCHRONIKSKO BUKOWINA. Wszystkie gotowe potrawy słoikowe, wędliny oraz pozostałe rzeczy są bardzo dobre jakościowo, nie znajdziecie w nich zbędnych, nikomu nie potrzebnych dodatków. Zapraszam was na zakupy 😉
Wpis w ramach współpracy z Schronisko bukowina.
10 komentarzy
I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great
This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place
There is definately a lot to find out about this subject. I like all the points you made
Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated
Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post
I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!
Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details.
This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.
There is definately a lot to find out about this subject. I like all the points you made
I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.