Faszerowana cukinia szarpaną karkówką

Szpileczki i babeczki

Przepyszna faszerowana cukinia szarpaną karkówką. Ekspresowe danie dla zabieganych. Polecam przygotowanie takiego super dania.

SKŁADNIKI:

WYKONANIE:

Przepis jest banalnie prosty.

Cukinię kroimy na pół wzdłuż, pozbywamy się łyżeczką gniazd nasiennych.

Następnie wykładamy szarpaną karkówkę.

Na wierzch układamy plasterki mozzarelli.

Całość układamy na blaszkę, i pieczemy 25-30 minut w 190 stopniach.

Podajemy z ulubionymi sosami np pomidorowym.

Do przygotowania tego dania użyłam produktów dostępnych w sklepie SCHRONIKSKO BUKOWINA. Wszystkie gotowe potrawy słoikowe, wędliny oraz pozostałe rzeczy są bardzo dobre jakościowo, nie znajdziecie w nich zbędnych, nikomu nie potrzebnych dodatków. Zapraszam was na zakupy 😉

Wpis w ramach współpracy z Schronisko bukowina.

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies