Fasolka szparagowa z papryką i kiełbaską

Szpileczki i babeczki
Fasolka szparagowa z papryką i kiełbaską
 
1 kg fasolki szparagowej,
1 czerwona papryka,
1 mała cebula,
250 g dowolnej kiełbaski,
1 ząbek czosnku,
sól i pieprz do smaku,
1 łyżeczka słodkiej papryki,
szczypta ostrej papryki,
zioła prowansalskie.

Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Kiełbasę kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę.

Podsmażamy kiełbaskę z warzywami około 5 minut. Następnie dodajemy fasolkę szparagową, czosnek przeciśnięty przez praskę. Przyprawiamy. Chwilkę podsmażamy.



Podajemy z dowolnymi dodatkami. 



Smacznego.;)


Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies