Wrapy z szynką i warzywami

Szpileczki i babeczki


Wrapy z szynką i warzywami
1 opakowanie wraps tortilla pełnoziarnista (4 sztuki),
4 liście kapusty pekińskiej,
około 12 plastrów szynki drobiowej,
pół czerwonej papryki,
Serek śmietankowy paprykowy.
Placki tortilli rozkładamy na stole i każdy placek smarujemy serkiem paprykowym. 

Liście kapusty pekińskiej myjemy suszymy i wykładamy na placki. Następnie wykładamy szynkę.

Paprykę kroimy w plasterki. Wykładamy na szynkę. Zwijamy dość ścisło w rulon i owijamy w folię aluminiową.

Wkładamy do lodówki na około 20-30 minut. Następnie kroimy na mniejsze części. 

Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies