Pasta kanapkowa awokado i jajko

Szpileczki i babeczki

Pasta kanapkowa awokado i jajko
1 awokado,
3 jajka,
sól i pieprz do smaku,
Jajka gotujemy na twardo (7 minut).
Ugotowane i ostudzone obieramy i kroimy w drobną kostkę.

Awokado obieramy.

Następnie kroimy w kosteczkę.

Jajka łączymy z jajkami i widelcem rozgniatamy robiąc lekką pastę.

Przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i słodką papryką.

Dokładnie mieszamy składniki.

Przechowujemy w lodówce.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

SMACZNEGO 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

2 komentarze

Chujowa Pani Domu 30 września 2018 - 22:32

Pyszna pasta 🙂 bardzo chętnie bym zjadła 🙂

Odpowiedz
Szpileczkiibabeczki.blogspot.com 3 października 2018 - 16:39

😉

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies