Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie

Szpileczki i babeczki

 #kotlin #iloveketchup #smaknr1 #BEZograniczen
Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie
1 litrowy słoik papryki konserwowej,
1 cebula,
sól i pieprz do smaku,
1 łyżka suszonej bazylii,
5 łyżek ketchupu pikantnego Kotlin,
olej do smażenia.

Cebulę obieramy i kroimy w piórka.

Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.


Wrzucamy cebulę, przyprawiamy.

Chwilę smażymy ( 2 minuty).

Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę.

Paprykę konserwową kroimy w paski.

Paprykę mieszamy z smażoną cebulą.

Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę.


Smacznego 😉



I LOVE KETCHUP

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies