Tortille z makrelą i pastą awokado

Szpileczki i babeczki
Tortille z makrelą i pastą awokado
3 placki tortilli,
1 awokado,
4 łyżki majonezu,
3 garście sałaty roszponki,
1 makrela,
6 łyżek ketchupu.
Awokado obieramy i rozdrabniamy widelcem dodajemy majonez i mieszamy. 

Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę. 

Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki. 

Układamy na tortille i polewamy ketchupem. 

Zwijamy w rulon dość ścisło. 

Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm. 

Podajemy jako przystawkę.  


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies