

Surówka z pomidorów z sosem miodowo-musztardowym
5 pomidorów,
pęczek szczypiorku,
1,5 łyżki musztardy,
5 łyżek oleju z bazylią,
sól i pieprz do smaku.
Pomidory myjemy, kroimy na pół. Pozbywamy się zielonych części. Następnie kroimy w plastry.
Miód, musztardę, olej, przyprawy i zioła dokładnie mieszamy ze sobą.
Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do pomidorów.
Warzywa łączymy z sosem. Dokładnie mieszamy.
Podajemy do dań obiadowych, z grilla lub jako przystawkę.
Smacznego 😉
4 komentarze
Ciekawe połączenie i pewnie bardzo smaczne!
😉
884817 573739brilliantly insightful post. If only it was as easy to implement some with the solutions as it was to read and nod my head at each of your points 354533
781169 784611Wow! This could be 1 specific of the most beneficial blogs Weve ever arrive across on this subject. Basically Outstanding. Im also an expert in this subject therefore I can recognize your effort. 547140