Sałatka z patisonów i kiszonych ogórków

Szpileczki i babeczki








Sałatka z patisonów i kiszonych ogórków
1 l słoik kiszonych ogórków,
1 cebula,
sól i pieprz do smaku,
1 łyżeczka pieprzu ziołowego,
pół łyżeczki ostrej papryki,
3 łyżki śmietany 18%.

Ogórki kiszone kroimy w większą kostkę. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kosteczkę.

Patisony kroimy na cztery części. 


Śmietanę mieszamy z solą, pieprzem czarnym i ziołowym oraz ostrą papryką. 


Sos wlewamy do warzyw. Mieszamy dokładnie sos z warzywami.


Gotowe.


Podajemy do dań mięsnych lub rybnych. 


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies