Proste muffinki jogurtowe
170 g jogurtu naturalnego,
170 g drobnego cukru,
100 g rozpuszczonego masła,
200 g mąki pszennej,
3 jajka,
3/4 łyżeczki sody.
W jednej misce łączymy suche składniki. W drugiej misce łączymy mokre składniki.
Mokre składniki łączymy z suchymi i dokładnie mieszamy, dość szybko łyżką. Ciasto przelewamy do foremek muffinowych wyłożonych papilotkami.
Pieczemy 20-25 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Upieczone studzimy na kratce i przechowujemy w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Smacznego 😉
2 komentarze
826490 681783When I originally commented I clicked the „Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it! 273224
704286 804230Hi, you used to write exceptional posts, but the last several posts have been kinda boring I miss your fantastic posts. Past few posts are just just a little bit out of track! 988396