Pierś z kurczaka nadziana salami i serem

Szpileczki i babeczki
Pierś z kurczaka nadziana salami i serem
4 piersi z kurczaka,
12 plasterków salami,
12 plasterków sera,
sól i pieprz do smaku,
słodka papryka.
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i nacinamy.
Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.

W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera.

Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową.

Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni.

Polecam z ulubionymi dodatkami.


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

1 komentarz

https://fixbc.com 22 sierpnia 2024 - 07:22

291335 457986Hey, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past couple of posts are just just a little bit out of track! come on! 841182

Odpowiedz

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies