Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora
1 wędzona makrela,
3 jajka,
kawałek pora około 10 cm,
sól i pieprz do smaku,
1 łyżeczka płaska pieprzu ziołowego,
3 łyżki majonezu.
Z makreli pozbywamy się skóry i ości.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę.
Por kroimy w drobną kosteczkę.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem.
Doprawiamy do smaku.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego 😉
4 komentarze
Makrela i jajko naprawdę świetnie razem współgrają! 🙂
Lubimy takie pasty, i świetna metoda, żeby przemycić pora małym niejadkom 😉
600507 293780Hi there! Excellent stuff, please do tell me when you lastly post something like that! 991130
400469 235433Your post is truly informative. Far more than that, it??s engaging, compelling and well-written. I would desire to see even a lot more of these types of fantastic writing. 389376