Omlet na serku homogenizowanym z mąką graham

Szpileczki i babeczki

Omlet na serku homogenizowanym z mąką graham
150 g serka homogenizowanego,
2 jajka,
szczypta proszku do pieczenia,
Olej do smażenia.
Do miski wbijamy jajka. Dodajemy serek homogenizowany, mąki, proszek do pieczenia.
Mieszamy do połączenia się składników.

Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy.

Na gorący tłuszcz wlewamy masę, smażymy na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.

Usmażony omlet możmy posypać cukrem pudrem lub podawać z ulubionymi składnikiami np; owocami lub czekoladą.


Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies