Makaron z pomidorkami, szparagami i kiełbaskami
300 g makaronu kokardki
5 kiełbasek śniadaniowych
5 szparagów
8 pomidorków koktajlowych
sól i pieprz do smaku
olej do smażenia
Makaron gotujemy al dente.
Na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy.
Szparagi i kiełbaski kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, chwilę smażymy.
Następnie dodajemy pomidorki przekrojone na pół i makaron.
Chwilkę smażymy, doprawiamy solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie i smażymy 2-3 minuty.
Makaron Podajemy jako danie obiadowe.
Smacznego 🙂
Szparagi i kiełbaski kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, chwilę smażymy.
Następnie dodajemy pomidorki przekrojone na pół i makaron.
Chwilkę smażymy, doprawiamy solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie i smażymy 2-3 minuty.
Makaron Podajemy jako danie obiadowe.
Smacznego 🙂