Grillowane piersi z kurczaka w boczku

Szpileczki i babeczki

 

Grillowane piersi z kurczaka w boczku

1 podwójna pierś z kurczaka,

sól i pieprz do smaku,

słodka papryka,

plasterki boczku.

Piersi z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki.

Przyprawiamy solą,pieprzem i słodką papryką.

Owijamy w plasterkach boczku.

Pieczemy w piekarniku z funkcją grilla 15-20 minut.

Podajemy z ulubionymi dodatkami i sosami.

 Smacznego 😉

Zobacz także

Napisz coś od Siebie

* Komentując zgadzasz się na udostępnienie danych osobowych zgodnie z polityką prywatności strony.
* Możliwość wstawiania linków w treści komentarza została wyłączona - komentarze zawierające linki będą automatycznie kasowane.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Akceptuj Polityka prywatności

Polityka prywatności i plików cookies